sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Anne Leinonen ja Miina Supinen - Rautasydän

Rautakauppias Sari Martikainen elää idyllisessä Kärmeslän pikkukaupungissa kahden lapsensa Millan ja Miken, sekä koiransa Rontin kanssa. Sarin elämään kuuluvat myös anoppi ja paras ystävä Maria sekä vartijaystävä Koikkis. Sari on jäänyt joitakin vuosia sitten leskeksi hänen miehensä kuoltua auto-onnettomuudessa.
Elämä on rauhallista kunnes eräänä päivänä rautakauppaan saapuu erikoisia vieraita: seksikäs nuori mies sekä pelottava liskonaamainen mies. Paikallinen kunnallispolitiikko on juuri tapettu ja idylli muuttuu rikostantereeksi jonka osalliseksi myös Sari joutuu.

Vaikka taidankin olla niitä viimeisimpiä bloggaajia jotka kirjasta kirjoittavat, ja jonka vuoksi kaikki kirjasta tietävätkin, täytyy sanoa kuitenkin oma mielipiteeni.
Minä pidin tästä.
Se oli viihdyttävä, mukavan kevyt eikä jännitystäkään puuttunut. Kun ottaa huomioon kirjan ohuuden, tapahtumia oli paljon ja tilanteet etenivät jouhevasti. Luvut lopetettiin sen verran koukuttavasti kesken, että loppujen lopuksi aiemmin ennen nukkumaan menoani "luen muutaman sivun" vaihtuikin "luetaan nyt sitten koko kirja kerralla".
Minun ei todellakaan kannattaisi lukea mitään ennen nukkumaanmenoa.

Kirja oli mukavan lyhyt, siinä oli jännitystä, huumoria ja romantiikkaa. Mukava lukukokemus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lisääntyneen roskapostin vuoksi olen ottanut kommentinvalvonnan taas käyttööni. Kirjakirppu kiittää kommentistasi ja vastaa mahdollisimman pian! ♥