lauantai 6. lokakuuta 2012

Muuton ihanuutta ja kamaluutta

Terkkuja uuden asuntomme lattialta!

Muutimme tarkalleen viikko sitten uuteen kotiin ja meno on ollut sen mukaista, tavaraa joka paikassa ja silti kaikki hukassa :) Tällä viikolla ollaan remontoitu makuuhuonettamme, sillä edellisten asukkaiden hileinen kukkatapetti ei ollut ihan meidän juttumme.  Nyt kun saamme vielä uuden tapetin seinään ja listat laitettua onkin yksi huone valmis! Lisäksi työtä on teettänyt uuden katon asentaminen, sillä 80 -luvun puukatto tummentumineen ei vain kerta kaikkiaan enää iske. Omassa lapsuuden kodissani puuväritys on vallannut jokaisen huoneen, ja olen saanut siitä lievästi sanottuna yliannostuksen :)

Muuttopäivämme oli kieltämättä ikimuistoinen, saimme apuun hirveän määrän kavereita ja vaikka vettä satoikin kaatamalla ja itku meinasi olla lähellä kun taulutelevisiota kannettiin säitä uhmaten autoon, oli fiilis kerta kaikkiaan huikea kun kaiken tavaran sai kantaa uuteen kotiin.

Hiljaiseloa on siis väkisinkin päässyt syntymään, ja varmasti ymmärrätte kun tuleva kirjastohuoneeni näyttää tällä hetkellä tältä:


Väkisinkin sitä miettii että missä vaiheessa kaiken saa paikoilleen ja koska tämä muutto loppuu :)

Mukavaa viikonloppua kaikille, pian pääsenkin kertomaan teille eräästä mielenkiintoisesta kirjasta joka minulla on tällä hetkellä kesken :)

7 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin! :)
  Ne remontit onkin hyvä tehdä samantien, meillä nimittäin muutosta on seitsemän vuotta ja katto on edelleen maalaamatta sekä kylppäri ja vessat remppaamatta ;)

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä muuttolaatikoitten keskelle! Minäkin yritän paraikaa saada kirjojani mahtumaan laatikoihin (miten tuntuu, ettei ne yhtään vähene, vaikka monta laatikkoa on jo täytetty?), muutto on tosin vasta kahden viikon päästä.

  VastaaPoista
 3. Maija, mietimme myös että on ehkä helpompi tehdä remontteja nyt kun kaikki muutenkin on sekaisin. Muuten remppaaminen siirtyy hamaan tulevaisuuteen :D

  Merenhuiske, kyllä sääliksi kävi kavereita jotka joutuivat kirjalaatikoitani kantamaan...! :D Kummasti niitäkin vain on vaikka mukamas ajattelin ettei niitä niin paljoa olisi...tsempit tulevaan muuttoonne! :)

  VastaaPoista
 4. Onnea uuteen kotiin! Kirjastohuone kuulostaa sellaiselta, jonka voisi joskus tulevaisuudessa tuoda blogiinkin ;)

  VastaaPoista
 5. Onnea uuteen kotiin! Mekin muutamme muutaman viikon päästä ensimmäiseen omistusasuntoomme, ihanaa päästä laittamaan kirjoja uuteen kirjahyllyyn, suunnittelemaan vaatehuonetta ja nauttimaan valkoviiniä sohvan nurkkaan:)

  VastaaPoista
 6. Katri, kirjastohuone tulee ehdottomasti vierailemaan blogiini jahka saadaan se vain valmiiksi! :)

  Sonja, onnea teillekin tulevaan muuttoon ja asuntoonne!:) Minäkään en malttaisi odottaa kirjojen järjestämistä hyllyyn, ensin täytyy vain ostaa itse hyllyt...;)

  VastaaPoista
 7. Onnea uuteen kotiin :)

  Tunnistan hyvin sinua vaivaavan puupintayliannostuksen, sama juttu nimittäin minullakin! Lapsuuden kodissa oli puupintaa keittiönkaapinovista kattoon ja lattiasta seinäpaneliin, joten ei ihme, että kaipaisin ennemmin valkokuultavaa puupintaa tai jotain aivan muuta ;)

  Jee, kiva päästä kurkkaamaan kirjastohuoneeseesi jos tuot sen blogiin näytille :)

  VastaaPoista

Lisääntyneen roskapostin vuoksi olen ottanut kommentinvalvonnan taas käyttööni. Kirjakirppu kiittää kommentistasi ja vastaa mahdollisimman pian! ♥