maanantai 11. helmikuuta 2013

Kymmenen asiaa jotka tekevät minut onnelliseksi

On aina kivaa että muistetaan haasteella ja tästä kiitos Annikalle, joka minua tällä tavoin kivasti muisti  <3

Säännöt ovat seuraavat:
1. Tehtävänä on listata kymmenen lempiasiaa
2.  Lähetä haaste vähintään viidelle tykkäämällesi blogille ja ilmoita siitä heille!
3.  Muista nauttia listaamistasi asioista mahdollisimman usein.

Tässä siis lempiasioitani, jotka tekevät minut onnelliseksi. Nämä eivät ole missään tärkeysjärjestyksessä :)

Kirjat ja lukeminen, mikä tuskin yllättää ketään ;) Tämä elinikäinen intohimoni lukemiseen ja kirjoihin on kasvanut kirjabloggaamisen myötä aivan uudelle tasolle ja siksipä...

...toinen lempiasiani on kirjabloggaus. Seuraan useita kirjablogeja lähestulkoon päivittäin ja saan kasoittain uusia mahtavia lukuvinkkejä, joihin tuskin tulisi törmättyä ilman kirjablogimaailmaa. Lukemisen ohella bloggaus on keino irtautua arjesta ja keskittyä siihen mistä todella nauttii.

Sisustaminen ja kaikki siihen liittyvä kuuluu olennaisesti lempiasioihini. Jotenkin minulla on vahva tunne että kiinnostus sisustamiseen ja kauniisiin asioihin on tullut jo äidinmaidossa, sillä olemme äitini kanssa täysin samoilla aaltopituuksilla toisen sisustusmausta ja äitini on ammatiltaan somistaja. Molemmat olemme kiinnostuneita sisustamisesta ja luemme ahkerasti sisustuslehtiä. Niihin saa muuten kulumaan yllättävän paljon rahaa....
Minulla on myös tietokoneella oma kansio johon kerään kauniita sisustuskuvia, sen lisäksi pidän ihan kunnon rehellistä leikekirjaa johon laitan lehdistä inspiroivimmat kuvat. 

Olen aivan pöhkönä erilaisiin tv-sarjoihin, sillä erotuksella että ostan itselleni aina sarjat dvd-bokseina ja katselen jaksoja sitten tuntikausia putkeen. On sellaisia kausia, että katson mieluummin sarjoja kuin luen ja silloin keskityn ihan muihin maailmoihin. Gilmoren tytöt on ikisuosikkini ja kaikki tuotantokaudet on katsottu varmaan viiteen kertaan läpi...
                     Tässä omistamiani tv- sarjoja, enempään ei saisi innostua, alkaa tulla tila vastaan ;)

Pidän valtavasti teestä. En juo ollenkaan kahvia sillä en pidä sen mausta mutta tee... <3 Kokonainen uusi maailma avautui kun löysin luomuteen ja ymmärsin myös alkaa hauduttaa teetä kunnolla. Viikonloppuaamuisin haudutan itselleni koko pannullisen teetä ja juon kaiken itse. Tee juodaan asianmukaisesti muumimukeista ;)

Kauniit esineet ja kauneus ympärillä. Yritän aina keksiä kuinka sommitella asioita esille kauniisti, ja ihailen päivittäin ikean lipastoani johon olen päälle kerännyt korujani (aika paljon muuten koruja ihmisellä joka käyttää niitä harvoin, tuskin koskaan!)

Koti. Olen todellinen kotihiiri ja koti on turvasatamani. Kotona on hyvä olla. 

Rakkaus. On ihanaa rakastaa ja saada rakkautta! 

Kirjoittaminen. Nuorena kirjoitin hirveästi erilaisia tarinoita (tasosta en nyt menisi sanomaan yhtään mitään), ja rakastin ainekirjoitusta koulussa. Olin se tyttö joka kirjoitti useista aiheista kun mielikuvitusta riitti liiaksikin muiden kärvistellessä että saisi edes yhden aineen aikaiseksi kirjoitettua. Näin vanhemmiten pidän kuitenkin vielä päiväkirjaa mutta tartun siihenkin nykyään liian harvoin. Tästä asiasta tulisi nauttia useamminkin!

Matkustaminen. Sitä sanotaan, että mitä ei tiedä, ei osaa kaivatakaan. Olen matkustellut hirveän vähän, mutta kaipaan sitä silti ja haluaisin käydä monissa maissa elämäni aikana. Toivottavasti jossain vaiheessa tulee se elämäntilanne että kukkaro antaa myöten tässäkin asiassa :) 
Turkin Side, 2010.

Haastan mukaan seuraavat kertomaan omista lempiasioistaan:

8 kommenttia:

 1. Miten suloisia vastauksia, Jenni! <3 Näistä tuli hyvälle mielelle. Minäkin olen kotihiiri, rakastan koruja ja kaikkea kivaa pikku tilpehööriä. Teen päälle en ole koskaan oikein ymmärtänyt vasta kuin viime aikoina, kun tajusin lisätä siihen hunajaa. Kahvia menee hurjat määrät, mä muuten jaksaisi iltoja kirjojen kanssa viettää :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta! :)

  Minäkin tykkään katsoa sarjoja DVD:ltä omaan tahtiin. En kyllä muistakaan koskaan olla telkkarin ääressä oikeaan aikaan.

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanasta haasteesta! <3 Vastailenpa tämän viikon aikana.

  Hih, tunnistan sinussa samaa kuin itsessäni. Minäkin tallentelen tietokoneen kansioon inspiroivia sisustuskuvia ja leikkelen sisustuskuvia talteen (kansio vain pitäisi hommata niille..) Kauniit esineet ja niiden sommittelu, ah. Kerrassaan ihania koruja asetelmassasi. <3

  VastaaPoista
 4. Hih, mukavia paljastuksia! Ja upea dvd-kokoelma!

  VastaaPoista
 5. Annika, kiitos <3 Tee on kyllä juomani, kahvista en ole koskaan osannut tykätä. Hunaja sopii teen kanssa niin hyvin! :)

  Maija, oleppa hyvä, toivottavasti ehdit vastata haasteeseen! :) DVD:t on kyllä niin helppoja, ei aina tarvitse odottaa viikkoa seuraavaa jaksoa vaan saa katsoa omaan tahtiin :)

  Kaisa, ole hyvä sinullekin, kiva jos ehdit vastata haasteeseen! :) Ja kiitos <3

  VastaaPoista
 6. Anni, kiitos! DVD:itä alkaakin olla aika huikaiseva määrä, hih :)

  VastaaPoista
 7. Itsekin tykkään katsoa sarjoja, en vain koskaan raaski mennä ostamaan niitä täyteen hintaan... Löydän katsomani sarjat suomalaisilta kanavilta, joten päädyn sitten seurailemaan yhden jakson kerrallaan sitä mukaa, kun telkusta jaksoja tulee. ^^ Tällä hetkellä tillotan muun muassa Modernia perhettä. <3

  VastaaPoista

Lisääntyneen roskapostin vuoksi olen ottanut kommentinvalvonnan taas käyttööni. Kirjakirppu kiittää kommentistasi ja vastaa mahdollisimman pian! ♥