sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Kurpitsakarnevaalia sunnuntain iloksi

Tänään on ollut taas täydellinen sunnuntai, heräsin aikaisin ja henkäisin ihastuksesta kun aamuaurinko loisti keltaisen ja oranssin värisissä puissa. Ilma oli niin uskomattoman raikas ja olin energiaa täynnä jo ennen kuin olin kerennyt kunnolla heräämään. Jostain syystä tänä syksynä varsinkin aamut ovat olleet itselleni tärkeitä hetkiä, enkä tahdo päästää niistä irti. Jotain ihanaa näissä kirpsakoissa aamuissa tuoksuu...

"Aamuissa on jotain siunattua, jotain mitä päivä ei ole ehtinyt turmella."
(Joel Haahtela: Tähtikirkas, lumivalkea. sivu 35)

Minulla on kesken Joel Haahtela kuten ylhäällä olevasta sitaatista voitte päätellä... 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Tänään vierailin Tuusulan Jusslan Pajutallilla, jossa on tällä viikolla ollut Kurpitsakarnevaalit. Oli ihana kävellä paikalle katsomaan uuteen uskoon herännyttä Jusslaa Pajutallin myötä. Ennen Pajutallia paikalla on toiminut kahvila ja ainakin jouluisin vanhassa aitassa oli ihana joulu aiheinen näyttely. Pajutallilla tulee vierailtua aina silloin tällöin, on tällaiselle sisustusintoilijalle ihana paikka!
Tässä hieman päivän tunnelmia kännykällä napatuilla kuvilla:
Nyt toivotan suloista sunnuntaita kaikille ♥♥♥

 - Jenni


5 kommenttia:

 1. Hihii! Minäkin kävin kurpitsakarnevaaleilla juuri tänään. Olemme siis ehkä nähneet siellä! Mietin, että bloggaisinko, mutta koska kirjoitin jo siitä kirjasta, jota sinäkin olet parhaillaan lukemassa, päädyin laittamaan kuvia hieman yksityisempään jakoon. :) Olen käynyt kurpitsakarnevaaleilla kahtena edellisenäkin syksynä. Ihana ja värikäs tapahtuma. Pajutalli on aina tunnelmallinen (ja kuopukseni rakastaa lentokoneiden bongailua, joka on aika helppoa tuolla ;)).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja, ihanko totta! Kävin äitini kanssa sunnuntai kävelyllä siellä ennen puoltapäivää, oli niin upea ilma ja todella paljon porukkaa :) Ihana paikka, ihastuin noihin alpakoihin melkoisesti, hih!

   Poista
 2. Onpas sinulla ollut ihana syyspäivä! Vapaapäivinä on joskus ihanaa olla reipas, nousta ajoissa ja hyödyntää koko päivä jollain seikkailulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Aivan ihana päivä, nyt onkin kiva rauhoittua kynttilöiden palaessa tunnelmallisesti. Tästä on hyvä startata ensi viikon hulinoihin :)

   Poista
 3. Näyttääpä ihanalta paikalta, idylliseltä! Kiitos kierroksesta, en ollut moisesta paikasta ennen kuullutkaan!

  VastaaPoista

Lisääntyneen roskapostin vuoksi olen ottanut kommentinvalvonnan taas käyttööni. Kirjakirppu kiittää kommentistasi ja vastaa mahdollisimman pian! ♥