torstai 28. marraskuuta 2013

Ensi viikolla teemaillaan jouluisissa merkeissä!

Viime aikoina blogini on viettänyt hiljaiseloa, työrintamalla on tapahtunut paljon uudistuksia ja tämä on vaikuttanut suoraan tänne bloginkin puolelle. Totaalisena jouluihmisenä en kuitenkaan luovu perinteistäni, joulukoristeita on kaivettu jo esille ja ikkunat saivat punaista ylleen. Viikonloppuna on tiedossa piparien leipomista ja joulukorttien kirjoittamista. Näissä jouluisissa merkeissä haluan jatkaa, ja blogini viettääkin ensi viikolla teemaviikkoa joulun merkeissä.

Olen jo pitkään halunnut pitää teemaviikkoa ja idea tähän jouluviikkoon syntyi jo alkusyksystä. Joulua kun mietitään jo hyvissä ajoin, minkäs jouluihminen itsellensä mahtaa... Kirjapinossani on erilaisia jouluun liittyviä kirjoja, joita esittelen teille ensi viikon aikana. Heti sunnuntaina 1.12 avataan Kirjakirpun joulu, voi olla että pitkin joulukuuta on tiedossa jouluisia kirjoja mutta ensi viikko on joka tapauksessa pyhitetty täysin jouluisille kirjoille.

 
Vielä kun saataisiin maahan lunta...Ainakaan täällä pääkaupunkiseudulla ei lumesta ole tietoakaan. Kuuntelen tässä samalla joululauluja, enkä voi olla miettimättä että tämän rauhallisen hetken kruunaisi taivaalta hiljakseen satava lumi. Kyllä valkoinen maa on vain niin kaunis! 

Onko teillä jo joulutohinat täydessä vauhdissa? Parin viikon päästä menen anoppilaan piparkakkutalo -koulutukseen (minkä itse hienosti nimesin ja tapahtumaa ehdotin), ja yritän saada aikaiseksi elämäni ensimmäisen itse tehdyn piparkakkutalon. Mikäli se onnistuu, voi lähipiirini odottaa jouluisia tervehdyksiä piparkakkutalojen merkeissä!

Ihanaa että joulu on jo niin lähellä

4 kommenttia:

 1. Oi, tämä on minulle kuin tilaustyö;) Odotan jo niin joulua. Me taas aiomme leipoa joulupipareita tuplataikinasta eli kaksinkertaisen määrän. Kalapöytäämme tulee edelleen viisi erilaista kalajuttua ja joka vuosi yksi uusi. Huomenna noudamme joulukorttimme, jotka teetimme omista kuvista etc. Ja lahjat on jo pakattu sekä joulukukkakausi avattu tänään!

  Hieno tunnelmakuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin odotan joulua jo nyt! Ajatukset pyörivät jouluisissa asioissa, siksi myös tämä jouluviikko. Kalapöytänne kuulostaa herkulliselta, meidän pöydässämme on 2-3 kalajuttua, suunnittelen vielä yhtä kalajuttua josko ehtisin ennen aattoa sen tekemään..
   Lahjoja en ole ehtinyt vielä ostaa, mutta tiedän mitä hankin kenellekin. Lahjapapereita täytyy käydä muuten ostamassa lisää..
   Hyasintteja rrrakastan jouluna, niitä täytyy olla. Minulle se on joulun tuoksua!
   Ihanaa joulun odotusta Leena! <3

   Poista
 2. Oih, minäkin haluaisin jotain jouluaiheista keksiä blogiini. :) Kunhan vain kiireiltä ehtii, vielä pari viikkoa aine-ja koerumbatarkistusta, numerot tokareihin ja sitten voi löysäillä töissäkin viikon ennen loman alkua. :) Itselläni ei ole vielä suurempia joulupuuhia ollut, osa lahjoista tosin on jo ostettu (aika harvinaista!). Tosin viime vkloppuna aloin jo kuunnella joululauluja ja tänään ostin ensimmäiset glögit. Joulukalenteritkin odottelee jo. Eli taidan minä ollakin jo hyvin valmistautunut. ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaisa, vielä ehtii hyvin keksiä! Itse olen taas niin aikaisin liikeenteessä kun joulu on vain niin... <3.
   Hyvin olet valmistautunut, minulla ei ole vielä yhtään lahjaa ostettuna! Mutta tiedän kyllä mitä ostan kenellekin :)
   Glögiä on hankittua, mutta joulukalenteria ei, sillä en löydä mieluista...mistähän löytäisi kauniin joulukalenterin joka sisältäisi hyvänmakuista suklaata? Hmm..
   Ihanaa joulun odotusta Kaisa! <3

   Poista

Lisääntyneen roskapostin vuoksi olen ottanut kommentinvalvonnan taas käyttööni. Kirjakirppu kiittää kommentistasi ja vastaa mahdollisimman pian! ♥