maanantai 22. joulukuuta 2014

Kohti joulua

Lahjat on paketoitu, kuusi koristeltu ja jäljellä on enää viimeiset joulusiivoukset. Lunta on satanut maahan ja lupaavat sitä jopa vielä lisää! Juuri enempää en tähän hetkeen voisi toivoakaan, valkoinen joulu on lahja luonnolta. Vähän aikaa vaikutti vielä siltä että saamme pääkaupunkiseudulla kärsiä mustasta joulusta, mutta voi kuinka ihanaa on nähdä maan muuttuvan valkoiseksi. Ja juuri jouluksi! Sitä voisi jo kutsua joulun taiaksi ja ihmeeksi.

Olin ajatellut vielä yhden kirja-arvion tulla kirjoittamaan, mutta jätän sen suosiolla rauhallisille lomapäiville ja keskityn nyt tähän ihanaan ja jännittävään joulutohinaan. Vielä ennen vuoden vaihtumista aion käydä läpi kulunutta kirjavuotta ja pohtia tulevaisuuden suunnitelmia. Noita kyseisiä koontipostauksia on kiva lueskella loppuvuodesta myös muiden blogeista, vuoteen mahtuu niin paljon hienoja kirjaelämyksiä ja tapahtumia!

Tänä vuonna en poikkeuksellisesti pyytänyt yhtään kirjaa lahjaksi, sillä ajattelin ostaa itse itselleni kirjalahjan josta nauttia joulunpyhinä. Harmikseni kirjaa ei löytynyt kaupasta tämän päivän reissulta, mutta vielä on yksi mahdollisuus huomenna. Kirjastossa aion myös ihan vain varuilta vierailla mikäli lukeminen sattuisi loppumaan kesken. Kauhea tilanne, ei olisi mukamas mitään luettavaa! Ikään kuin omassa hyllyssä ei olisi ennestään yhtään lukematonta kirjaa...

Elokuvia olen myös varannut joulunpyhille useamman, tai noh, niiden piti saapua ennen joulua mutta vielä ei ole postilaatikossa näkynyt. Tiukille menee! Olin niin kaavaillut katsovani Anna Kareninaa vihreiden kuulien kera...


Haluan näiden kuvien ja höpöttelyjen myötä toivottaa kaikille lukijoilleni oikein rauhallista ja ihanaa joulua, nauttikaa oikein kunnolla älkääkä stressatko mistään! Blogi hiljenee nyt joulunviettoon ja palaa jälleen loppuvuodesta asiaan.


13 kommenttia:

 1. Hyvää joulun aikaa sinulle! Kirjat, leffat ja herkut, stressittömyys, mukavia ihmisiä sopivasti, myös omaa aikaa - siinä hyviä joulun eväitä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinäpä todellakin hyvät joulun eväät! ♥ Kaunista joulua, Marjatta!

   Poista
 2. Ihanaa joulua sinulle kirjakirppu! Itse ajattelin vielä yhden bloggauksen tehdä tänään, loput sitten jätänkin joulun jälkeisille päiville. Ja onhan yksi joulupäivitys tehtävä, ehkäpä huomenna. :)

  Minulle kävi niin hassusti, että ostin hienon kirjan (Goliarda Sapienzan Elämän ilon) itselleni joulukirjaksi, mutta nyt tuntuu että hyviä kirjoja suorastaan putkahtelee postiluukusta. Eli kun huomenna lähden joululomailemaan, on kassini täynnä a) omaan lukemiseen tarkoitettuja kirjoja ja b) lahjaksi meneviä kirjoja. Onneksi siis on kyyti, eikä tarvitse kantaa painavia kasseja!

  Nauti joulun ajasta, äläkä unohda lukea ja herkutella! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä se jaksat aina niin usein postailla! :)

   Minä aion vielä huomenna käydä etsimässä joulukirjaani, toivottavasti tärppää! Ihana tilanne tuo että kassit on täynnä kirjoja, niin sen pitääkin olla ;)

   Varmasti nautin, sitä samaa myös sinulle Krista ♥

   Poista
 3. Kauniita ja jouluisia kuvia. Lumi on tosiaan kuin lahja luonnolta.

  Hyvää joulunaikaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän aina silloin tällöin napata kuvia kun päivänvalo sen vain sallii :) Tämä lumi tekee niin hyvää kun on saanut kärsiä mustasta maasta aivan liian pitkään!

   Sitä samaa sinulle ♥

   Poista
 4. Jenni, toivottavasti tilaamasi leffat vielä saapuvat. Käytän itse CDON.COMia ja siellä on kyllä tosi hyvä palvelu. Ja nopea.

  Meilläkin on elokuvia ja kirjoja. Nyt halusinkin lukea muutamia vanhempia kirjoja ja noudin ne kirjastosta, Muut saavat odottaa.

  Ihastuttavan jouluiset kuvat!

  Cinemaattista ja herkullista joulua sinulle, Jenni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielähän tässä on postipäiviä, joten toivon kovasti että ehtivät! Tiukille kyllä menee. Minäkin tilasin elokuvat juuri tuolta cdon.comista. Tuntuu vain ettei posti kulje ihan niin nopeasti nyt joulun aikaan...

   Kiitos sitä samaa myös sinulle, Leena! Kaunista joulun aikaa ja taikaa ♥

   Poista
 5. Hyvää ja rauhallista joulua myös sinne!

  VastaaPoista
 6. Hyvää ja rentouttavaa Joulun aikaa!

  VastaaPoista

Lisääntyneen roskapostin vuoksi olen ottanut kommentinvalvonnan taas käyttööni. Kirjakirppu kiittää kommentistasi ja vastaa mahdollisimman pian! ♥