torstai 31. maaliskuuta 2016

Maaliskuun mietteitä

Maaliskuu on ollut melkoisen vauhdikas. Kalenteri tuntuu olevan täynnä jatkuvasti, vaikka vain kotona tällä hetkellä olenkin. Koko ajan siis tapahtuu, eikä rauhallista hetkeä löydy helpolla. Erityisen paljon tämä on nyt korostunut tässä kuussa kun meillä on pidetty sairastupaa pystyssä käytännössä alkukuusta lähtien: ensin aivasti poika, sitten minä ja vähän köhi mieskin. Miesflunssa on nimittäin sellainen asia että se ei naurata ketään, enkä sitä olisi enää tähän tupaan toivonutkaan. Mutta tietenkin: nyt kun flunssasta on selvitty edes jotenkuten tekee poika tietenkin sitten lisää hampaita. Nukutaan siis sitten kun ehditään!

Sairastuvan lisäksi tässä kuussa on vietetty sekä mieheni että poikani syntymäpäiviä, ja viimeksi mainitun hieman isommin kuin isänsä. Juhlahumua ja sairastelua, melkoisen vauhdikasta ja raskasta menoa ollut siis!


En tiedä oletteko huomanneet, mutta tässä kuussa sai myös blogi oman osansa alkavasta kevätinnostani sillä muutamia pieniä viilauksia ulkoasuun on tullut tehtyä. Olen asiasta todella innoissani, sillä olen halunnut tehdä uudistusta jo jonkin aikaa vaikka taitoja ei kummoisesti ole. Uskotteko, että on ihan kauheaa kun on hyvä visio omassa päässä mutta toteutus ontuu? Nyt kuitenkin olen hyvässä vauhdissa, joten katsotaan mitä ulkoasulle vielä keksin.

Maaliskuussa olen

leiponut
sairastanut
lukenut kirjoja
ostanut uusia kirjoja
koristellut ja viettänyt pääsiäistä
istuttanut narsisseja
voittanut liput Brooklyn -elokuvaa katsomaan
suunnitellut tulevaa
tehnyt lumitöitä
bongannut tulppaanin alkuja kukkapenkistä
nukkunut liian vähän
käynyt mieheni kanssa treffeillä
nauttinut auringosta
innostunut Islannista


Maaliskuuhun on mahtunut paljon, ja huhtikuussa on jälleen omat pyörityksensä joten katsotaan millainen lukukuu siitä muodostuu. Yhtenä iltana mies aikansa tuijotteli notkuvaa yöpöytääni ja kysyi että "eikös tuo pino mee joo hieman yli jopa sun mittapuussa?". Mikä sitten on kriteeri sille meneekö luettavien pino överiksi, vielä toistaiseksi kirjapinojen takaa näkyy kuitenki lukulamppu joten nou hätä.

Aurinkoista huhtikuuta! ♥
<3 br="">

5 kommenttia:

 1. Tuo innostunut Islannista kolahti jostain syystä erityisellä tavalla nyt ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmekös tuo ;) Ja juuri sinun arviosi sai minut kirjaan tarttumaan!

   Poista
 2. Ihanaa huhtikuuta myös sinulle Jenni! :) Ja terveempää uutta kuuta pikku kaverille, niin jää äidille aikaa pienentää yöpöydän kirjapinoa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiton puolella ollaan, vihdoinkin! Ja tosiaankin, pino alkaa olla jo melkoinen :D

   Poista
 3. ihania pääsiäiskuvia :) hauskaa huhtikuuta myös sinulle! :-*

  VastaaPoista

Lisääntyneen roskapostin vuoksi olen ottanut kommentinvalvonnan taas käyttööni. Kirjakirppu kiittää kommentistasi ja vastaa mahdollisimman pian! ♥