sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Hei hei heinäkuu!Kävi niin, että heinäkuun alussa sanoimme mieheni kanssa toisillemme tahdon, ja iloista sekä onnellista juhlahumua on leijunut koko kesän yllä. Samalla olemme saaneet sydän ilosta sykkyrällä todistaa pienen poikamme haparoivia ensiaskeleita, joissa vauhtia on enemmän kuin taitoa. Heinäkuussa on siis riittänyt vauhtia, ja se on näkynyt täällä blogissakin. Olen ollut täysin lomalla (ja oikeastaan ihan pihallakin) blogimaailmasta, enkä ole ehtinyt lukemaan blogeja. Kommentoimisesta puhumattakaan.

Vaikka toistan näköjään joka kesä samaa kaavaa, missä blogi hiljenee kun päivä pitenee, olen silti saanut luettua. En paljoa, mutta aina jotakin. Ja niistä sitten kirjoittelen tänne hiljalleen. Kesällä elämää on niin toisella tavalla että tietokoneen avaaminen ei ole päällimmäisenä mielessä. Ja kun se Suomen kesä on niin lyhytkin!

Heinäkuu on tohinassaan mennyt nopeasti ohi, ja pian pitäisi asennoitua arkeen. Mutta ei vielä, antaa auringon vielä lämmittää tai sateen kastella. Sillä ilmoista viis, heinäkuu on kohdellut meitä hyvin.

♥♥♥


27 kommenttia:

 1. Lämpimät onnittelut vielä tätäkin kautta! <3 Olet todella kaunis morsian. Onnea myös pienelle ensiaskeleista, oi ne ovat ihania.

  Hyvää alkavaa elokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi <3 Meillä tosiaan eletään ihania ja jänniä hetkiä. Tuokoon elokuu niitä lisää! <3

   Samoin sinullekin, Katja!

   Poista
 2. Isosti onnea vastavihityille ja pikkumiehelle alkavasta maailmanvalloituksesta! Omat toiveet, yhteiset unelmat ja sama päämäärä; onnea matkaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka ihanasti kirjoitettu, kiitos! ♥♥♥♥

   Poista
 3. oletpa kauniina! ♥ blogia ja nettiä ehtii päivitellä kyllästymiseen asti hiljaisempinakin aikoina, ihana kun olet ottanut kesästä kaiken irti. :> hurjasti onnea sinne! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥♥ Olen kyllä tosiaan ollut ihan pimennossa viime aikoina mitä tulee blogimaailmaan, mutta tekeekin välillä hyvää :)

   Poista
 4. Onnittelut! Kaunis morsian 😍

  VastaaPoista
 5. Lämpimästi onnea teille ja olet kertakaikkisen kaunis ja onnellinen morsian kuvassa! <3

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea! Niin suloinen ja herkkä kuva <3

  VastaaPoista
 7. Onnittelut minultakin ja voi miten kaunis olet <3

  Minullakin kesä on mennyt kaukana tietokoneesta. Viikkoihin en jopa avannut läppäriä. Nyt teen hidasta paluuta blogimaailmaan ensin näin vähän lukemalla muiden kuulumisia :)

  VastaaPoista

Lisääntyneen roskapostin vuoksi olen ottanut kommentinvalvonnan taas käyttööni. Kirjakirppu kiittää kommentistasi ja vastaa mahdollisimman pian! ♥