perjantai 23. joulukuuta 2016

On aika joulun, aika rauhan ja joulun taian!

Vielä viime hetken valmistelut. Vähän lahjapaperin rapinaa, glögin tuoksua ja yksi pieni innokas joulukuusen ihastelija. Ehkä jo vähän pienessä mielessä miettii mikä se joulupukki -juttu nyt oikein onkaan. Joulusiivous tehty ja ruoatkin valmisteltu, kotona tuoksuu puhtaalta ja ennen kaikkea joululta. Sen takaavat hyasintit, uunissa valmistuva kinkku ja kynttilät.  Tätä aikaa on odotettu jälleen vuoden verran.

Joulustressiä ei suostuta ottamaan, kaapissa ei joulua vietetä vaan perheen kesken kynttilänvalossa. Siihen hämärään häviää pölypallo jos toinenkin jos niikseen on. Viis siitäkin, että vaikka ostettiin uusia kuusenkoristeita, tämä hajamielinen äiti kadotti ne johonkin. Ehkä ne sitten juhannuksena löytyvät jostakin! Joulu ei etelässä harmillisesti ole valkoinen, mutta siitäkään en suostu jouluani pilaamaan.

Joululta toivon rentoa ja rauhallista yhdessäoloa, vihreitä kuulia ja aikaa kirjan parissa. Tätä vuotta ei enää paljoa ole jäljellä, ja jonkinlainen yhteenveto tästä hienosta kirjallisesta vuodesta on paikallaan. Mutta niistä sitten joulun jälkeen, nyt toivotan teille oikein kaunista ja rauhallista joulua!

4 kommenttia:

  1. Hyvää joulua kirpulle, toivon itsekin tuota kaikkea samaa, vain vihreitä kuulia lukuunottamatta (;

    VastaaPoista
  2. Kohta se joulupukki-asia alkaa olla teilläkin ajankohtainen. ❤

    Ihanaa joulun aikaa!

    VastaaPoista

Lisääntyneen roskapostin vuoksi olen ottanut kommentinvalvonnan taas käyttööni. Kirjakirppu kiittää kommentistasi ja vastaa mahdollisimman pian! ♥