sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Heinäkuun lapsi

Perjantaina, kolmantanenatoista päivänä, täytin neljännesvuosisadan. Viikonloppu onkin mennyt vieraita kestiten, kivoja lahjoja saaden sekä herkkuja syöden. Nyt näin sunnuntaina on kuitenkin kiva hieman hengähtää, purkaa syntymäpäiväkuvat koneelle ja ottaa rennosti. Mieheni muisti minua eräällä kirjalla, sillä hän jos kuka tietää että kirjalahjat ovat aina yhtä mukavia. Samainen lähde oli vinkannut muutamille myös intoni muumeihin, astiavarastoni täydentyi taas kivasti :)


Ei ole vaikeaa miettiä joka vuosi että millaisen synttärikakun tekee, kyllä sen täytyy olla mansikoista. Tällä hetkellä täällä etelässä on aika hyvä mansikkahetki, ja nämäkin jättimutanttimansikat olivat koosta huolimatta mielettömän hyvänmakuisia! Kakku ei tarvitse seurakseen muutakuin kermavaahtoa, vaniljavaahtoa ja reilusti mansikkaa. Päälle ripottelin vielä vähän Mariannea, olen niihin aika pöhkönä.
 Nyt nappaan muutaman Fazerin sinisen kouraani ja rupean selaamaan Nigellaa oikein antaumuksella, mukavaa sunnuntaita kaikille!

3 kommenttia:

 1. Onnea synttärisankarille ja antoisia lukuhetkiä lahjakirjan parissa :)

  VastaaPoista
 2. Onnea ihananalle heinäkuun lapselle!

  Suloisia lahjoja olet saanut (tyttäreni taisi saada joskus lahjaksi tuon saman Nigellan kirjan, ellen ihan väärin muista ja mulla itselläni on tuollainen vaaleanpunainen muumimuki). Mansikkakakku on ehdottomasti heinäkuun herkkuja.

  VastaaPoista
 3. Elma Ilona, kiitos! Nigellan ohjeet vaikuttavat näin äkkiseltään enemmän kuin kokeilemisen arvoisilta! :)

  Anna Elina, kiitos! Pidän kyllä kaikista lahjoistani hirmuisesti! :)

  VastaaPoista

Lisääntyneen roskapostin vuoksi olen ottanut kommentinvalvonnan taas käyttööni. Kirjakirppu kiittää kommentistasi ja vastaa mahdollisimman pian! ♥