maanantai 21. heinäkuuta 2014

Blogin kesäloma

Heinäkuu on ollut blogissani kovin hiljaista aikaa. Upeat ilmat ja muut aktiviteetit ovat pitäneet sen verran poissa tietokoneen ääreltä, että olen nyt päättänyt ensimmäistä kertaa blogihistoriassani ottaa hyvällä omalla tunnolla hieman lomaa. Kesälomallani on niin paljon mukavaa tapahtumaa aina syntymäpäivistä Lontoon reissuun, että haluan nauttia koko ajasta täysin rinnoin ilman että mietin blogiasioita tai raahaisin tietokonetta mukanani.

Kirjat kuuluvat silti kesälomaani, ja Keltainen kesä on jo aloitettu. Myös paljon kehuttu Kultarinta odottaa lukuvuoroaan, sillä olen säästellyt sitä juuri nimenomaan tätä ihanaa kesälomaani varten. Uudessa ystävässäni Kobossakin on muutamia kirjoja valmiina. Muuten menen pitkälti fiiliksen mukaan. Kirjat kuuluvat kesään, mutta kesään kuuluu niin paljon muutakin, että en aio stressata lukemisesta nyt yhtään. Loma tekee hyvää.

Blogini hiljenee ja jää ansaitulle kesätauolle, mutta vielä en lupaa koska palaan linjoille. Myöhemmin saattaakin tulla sitten melkoinen suma kun puran kirjapinojani tänne blogiin. Voihan olla, että innostun tässä välissäkin piipahtamaan blogimaailmassa ja kirjoittelemaan tänne, mutta kuten sanottu - fiiliksen mukaan.

Nyt nautin tästä ihanasta hetkestä kun kauan kaipaamani kesäloma vuosien tauon jälkeen on vihdoin mahdollista. Rentouttavaa ja aurinkoista kesää kaikille ♥

4 kommenttia:

  1. Nautihan kesälomastasi! :) Itsekin olen vältellyt viime aikoina tietokonetta ja nauttinut kaikesta muusta. Ihanaa, kun aurinko paistaa!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa ja ansaittua lomaa, ja etenkin ihanaa Lontoon-matkaa! <3

    VastaaPoista

Lisääntyneen roskapostin vuoksi olen ottanut kommentinvalvonnan taas käyttööni. Kirjakirppu kiittää kommentistasi ja vastaa mahdollisimman pian! ♥