maanantai 24. lokakuuta 2011

Pienen tauon jälkeen..

...on aika palata taas kirjablogien maailmaan :)
Lähes kuukausi tässä on vierähtänyt viimeisestä kirjoituksesta. Viime aikoina on ollut kaikenlaista touhua, ettei mielenkiinto ole tahtonut riittää kirjoille. En kuitenkaan ole suostunut ottamaan asiasta sen suurempaa stressiä, sillä lukeminen on usein fiilispohjaista. Toisinaan tulee luettua paljon, toisinaan taas tarttuu mieluummin sisustuslehtiin. Tämän postauksen tarkoituksena onkin kertoa teille lukijoille etten suinkaan ole hävinnyt minnekään, mutta toisinaan tällaisia taukoja saattaa tulla.
Välillä elämässä mielenkiinto kohdistuu muihin asioihin :)

Olen itsekseni harmitellut jo jonkin aikaa sitä että minun osaltani Helsingin Kirjamessut jäävät välistä! Olen sopinut reissun jo aikoja sitten tuolle ajankohdalle ja höppänä minä kun en ajatellut messuja tuolloin. Olisi ollut mahtavaa päästä kiertelemään ja kuuntelemaan mielenkiintoisia kirjaesityksiä...Noh, ensi vuonna sitten! Toivottavasti blogeista saa lukea kattavia messupostauksia, jotta me muutkin pääsemme tiirailemaan tapahtumia :)

Palataan lähiaikoina kirja-arvostelun kera, mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Jenni, kannattaa merkata kalenteriin heti kun sen hankit, sen seuraavan vuoden kalenterin, koko elokuun viimeinen viikko viikonloppuineen vapaaksi kirjamessuille. Oikeasti alkavat aina torstaina, mutta ei vara venettä kaada.

    VastaaPoista
  2. Ensi vuonna olen kyllä tarkempi kun sovin reissuja ettei samaa virhettä käy uudestaan :)

    VastaaPoista

Lisääntyneen roskapostin vuoksi olen ottanut kommentinvalvonnan taas käyttööni. Kirjakirppu kiittää kommentistasi ja vastaa mahdollisimman pian! ♥