perjantai 30. syyskuuta 2011

Ruusuinen tunnustus

Kiitos Ammalle ruusuisesta tunnustuksesta! Se tuli mukavaan saumaan, sillä olen ollut todella ikävässä flunssassa tässä jo viikon ajan, eikä harmikseni tämä pirulainen meinaa taipua ollenkaan! Lukemiseen en ole jaksanut keskittyä päänsäryn takia juuri ollenkaan, joten pientä blogihiljaisuutta saattaa olla vielä edessä.


Ruusuhaasteessa kysytään lempiasioita :

Lempiruoka: Äidin tekemä <3 Kaalilaatikko, kukkakaali-pekonigratiini, kanaviilokki...namnam!

Lempimakeinen: Suklaa ja salmiakki. Mutta ei missään tapauksessa yhdessä!

Lempilukeminen: Olen hyvin kaikkiruokainen kirjallisuuden suhteen. Hömppää, tositarinoita, lukuromaaneja, elämänkerrat ja klassikot...Jos jotain jää lukematta, painottuvat ne enemmänkin scifi- ja fantasiakirjallisuuden puolelle.

Lempipaikka käsitöille: Minua huonompaa käsitöissä ei taida ollakaan. En ole koskaa ollut edes millään tavoin kiinnostunut siitä, ja valitsin koulussakin käsitöiden sijaan muita valinnaisaineita. Ei tarvitse varmaan kovinkaan paljon vakuutella että numeroni käsitöissä oli surkea...?

Lempielokuva: Mafia- elokuvat. Varsinkin kummisetä- trilogia on jotain niin uskomatonta, että en kyllästy siihen todennäköisesti koskaan.

Tällä kertaa en haasta ketään tähän henkilökohtaisesti mukaan, sillä näyttää siltä että moni on tähän haasteeseen mukaan jo lähtenyt. Siispä jos joukossa on vielä joku, joka ruusuhaasteessa ei ole ollut mukana, nappaa tämä mukaan blogiisi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lisääntyneen roskapostin vuoksi olen ottanut kommentinvalvonnan taas käyttööni. Kirjakirppu kiittää kommentistasi ja vastaa mahdollisimman pian! ♥