sunnuntai 19. elokuuta 2012

Syksy tuo mukanaan uusia tuulia

Tänä vuonna syksyä parempaa vuoden aikaa ei taida olla. Syksy merkitsee monille loman ja kesän loppua, sekä palua arkeen. Jotkut odottavat arkea innokkaasti, toiset haluaisivat vielä maata heinikossa auringon alla.
Tänä vuonna en ole ollut harmissani kesän melkoisen huonosta säästä, kesäloman pituudesta (joka minulle oli vain yksi viikko), enkä varsinkaan siitä että kesä alkaa olla lopuillaan. Minä nimittäin en malta pysyä henkseleissäni kun odotan syksyä niin innokkaasti!

Olen jo aikaisemmin ohimennen maininnut täällä, että olemme jo hyvin pitkään haaveilleet paluusta maan pinnalle kerrostaloasumisen jälkeen. Haaveemme on vihdoin toteutunut, ja muutamme syys-lokakuun taitteessa uuteen kotiimme! Tuleva kotimme on juuri sellaista mitä olemmekin halunneet; iso piha, erillinen ja iso keittiö (terveiset nykyisestä keittokomerostamme..), iso olohuone ja kaikenlisäksi myyjä on muutama vuosi sitten asentanut asuntoon takan. Olemme lievästi sanottuna innoissamme.

Tänään olemme käyneet verkkokellarimme läpi ja heittäneet jätesäkillisiä roskiin, sekä lajitelleet osan kirpparimyyntiin. Kuinka paljon mahtuukaan pieneen verkkokellariin?! En uskalla ajatellakaan äskeisen kokemuksen jälkeen millainen show tämän kaksion pakkaamisesta tulee...

Asuntoprojektimme tulee viemään aikaa blogin pitämisestä. Jo pelkästään pakkaaminen vie aikaa, myös uuden asunnon remontoiminen. Mieheni on niin ihana, että koska meillä tulee nyt uudessa kodissa olemaan yksi ns. vierashuone, niin saan tehdä siitä itselleni kirjaston! Suunnitelmissa onkin tehdä koko seinän levyinen kirjahyllykokonaisuus ja laittaa pehmeä nojatuoli lukuhetkiä varten huoneeseen... Saatte ehdottomasti nähdä kuvia, kun pyhättöni on valmis ;)

Tänä vuonna syksy saa tulla kirpeine aamuineen ja upeine väreineen, sillä se tarkoittaa uusia ja mahtavia muutoksia elämässämme! :)

2 kommenttia:

  1. Oih, ihanaa! <3 Onnea uuteen kotiinne ja odotan jo innolla kuvia kirjastostasi ;)

    VastaaPoista
  2. Onnea uuteen tulevaan kotiin! Ja kuulostaa ihanalta idea kirjastosta :)

    VastaaPoista

Lisääntyneen roskapostin vuoksi olen ottanut kommentinvalvonnan taas käyttööni. Kirjakirppu kiittää kommentistasi ja vastaa mahdollisimman pian! ♥