keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Kohti joulua

Siinä missä viime vuonna vietin joulua täysin omassa joulukuplassani, myönnän tämän joulun tulleen kuin hieman varkain tänä vuonna. Pääsi kertakaikkiaan nyt yllättämään tämän vauhdikkaan elämän keskellä. Samanlaisesta joulukuplasta ei voi siis nyt puhua. Onneksi sain sen viime vuonna niin täysin ja kokonaan elää ♥

Joulu on edelleen minulle tärkeä kuukausi ja vuodenaika. Varsinkin juuri tänä vuonna, kun vietimme mieheni kanssa kymmentä yhteistä vuotta kuohuviinin ja suklaan kera. Enpä olisi uskonut että kesken ylioppilaskirjoitusten tapaan miehen jonka kanssa perustan tulevaisuudessa perheen! Joulukuu on kaikin tavoin erityinen kuukausi minulle.

Joulupukilta olen pyytänyt muutamaa kirjalahjaa, ja nähtäväksi jää mitä aattona kääreistä paljastuu. Joululta en lisäksi muuta toivo kuin hyvää ruokaa, rentoa oloa ja lunta (mikä kyllä taitaa täällä pääkaupunkiseudulla jäädä nyt tänä vuonna haaveeksi), sekä muutamaa vähän älytöntäkin toivetta.  Viime vuonna eräänä aamuyönä lähellä joulua ihastelin hiljaa makuuhuoneesta avautuvaa lumimaisemaa, ja tähän kuvaan palaan jälleen:

Kyllä lumi on talven valo.

Kohta se sitten on, joulu. Tuomme joulukuusen sisälle ja koristelemme sen, kuuntelemme joululauluja ja teemme viimeiset ostokset, lähinnä ne ruokaan liittyvät. Kalaa pitää olla monessa eri muodossa ja illaksi juustotarjotin. Miehelle kunnia-asia on paistaa kinkku, suotakoon se siis hänelle.

Kohti joulua, joten ihanaa joulua teille kaikille ♥

10 kommenttia:

 1. Ihanaa joulunaikaa Jenni ja koko perhe! <3

  Ja onnea kymmenestä yhteisestä vuodesta. Minäkin muuten aloin olla mieheni kanssa lukion loppuaikoina, joten hauskaa että muitakin on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Katja! Rauhallista joulua teille myös ♡ Toivottavasti te koette lumisen joulun!

   Ihana kuulla että muitakin lukioaikana tavanneita on edelleen yhdessä. Elämä on välillä niin ihmeellistä :)

   Poista
 2. Onnea yhteisestä vuosikymmenestä ja oikein mukavaa joulua!

  VastaaPoista
 3. Ihana jouluinen ikkunakuva. :) Hyvää joulunaikaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain olekin, harmi että nyt ei tänä jouluna etelässä tuota näkyä ole. Ihanaa joulua, Marika! ♡

   Poista
 4. Mikä ihana lumikuva. :) Hauskaa joulua sinulle ja perheellesi. Minä ja mieheni vietimme yhdessä olon 10v. päivää toukokuussa. Naimisissa olemme olleet yli 6 vuotta. Olin lukiossa myös kun aloimme seurustella. :)

  VastaaPoista
 5. Olen tässä yrittänyt mm. jouluradion ja kuusen koristelun avulla saada joulutunnelmaa heräämään, mutta tuo syksyinen sää.. :/
  Mukavaa joulua!

  VastaaPoista
 6. Ihanaa joulua sinulle ja perheellesi! :)

  VastaaPoista
 7. Hyvää Joulua täältä lumihankien keskeltä, pakkasherran paukkuessa -22 astetta ja kuun möllöttäessä taivaalta, ihana joulu täällä Inarissa :)

  VastaaPoista

Lisääntyneen roskapostin vuoksi olen ottanut kommentinvalvonnan taas käyttööni. Kirjakirppu kiittää kommentistasi ja vastaa mahdollisimman pian! ♥