perjantai 22. maaliskuuta 2013

Perjantain kuulumisia

Huhheijaa, kiirettä on pitänyt! Päivät ovat kuluneet kuin siivillä enkä ole ehtinyt keskittymään oikein minkään kirjan parissa. Tämä viikko on mennyt puiden parissa, sillä koska uusi kotimme on varustettu takalla, tarvitsemme ensi talvelle uutta puuta poltettavaksi. Onneksemme sattui hyvään saumaan ystäviemme talonrakennusprojekti, sillä samalla kun tonttia raivataan kertyy sieltä puuta. Ei siis muuta kuin haalarit päälle ja puuhommiin! :) On muuten erittäin hyvää hyötyliikuntaa, ensimmäisen päivän kun oli huhkinut oli aamulla melkoinen kokovartalojumi.

Tällä viikolla vietettiin mieheni syntymäpäiviä ja kaunis kimppu syntymäpäiväkukkia sekä narsissit koristavat nyt olohuoneen pöytäämme. Minun piti ottaa kuva (mutta tietenkin unohdin) syntymäpäiväpöydästä josta löytyi värinä vaaleanpunainen sekä päätähtenä sitruunarahkakakku. Kakku on helppo tehdä, eikä ole yhtään makeaa mistä kaikki vieraat tuntuivat pitävän. Ohje ei ole oma keksimäni, sen voi kurkata täältä Pirkka -sivustolta.
Aihetta oli nostaa paitsi syntymäpäivien vuoksi kuohuviinimalja myös siksi että sain tällä viikolla uuden työpaikan! Nyt on yksi stressinaihe vähemmän tässä taloustilanteessa ja työnteko on puoleksi vuotta turvattu. Työ ei ole sitä mitä alunperin olin hakenut, mutta olen silti iloinen tästä valonpilkahduksesta risukasassani :)

Nyt kun pari viikkoa on tultu mentyä tukka putkella joka suuntaan on ihana hengähtää viikonlopun verran kun lähdemme Naantalin kylpylään pariksi yötä. En malta odottaa! Olen käynyt Naantalissa viimeksi muistaakseni 2007 kesäaikaan ja se oli aivan ihana reissu. Toivottavasti auringonpaistetta on nytkin tiedossa jotta pääsee ulkoilemaan ja valokuvailemaan. Tietysti aion lillua uima-altaassa, kylpylään kun mennään ;)

Kaiken kaikkiaan nyt voi sanoa että olen erittäin iloinen ja onnellinen kaikesta ympärillä tapahtuvasta. On ihana aloittaa viikonloppu kun tietää että työsopimus on allekirjoitettu, matka Naantalin kylpylään odottaa ja kevät tulee. Uskomatonta muuten millaisen energian kevääntulo aiheuttaa ihmisessä, hymykin on niin herkässä! Kaipaan värejä ympärilleni, keltaista ja vaaleanpunaista...

Iloista ja ihanaa viikonloppu kaikille!
Muistattehan että sunnuntaina ovillanne saattaa käydä virpojia? Tai niin kuin äitini sanoo, trulleja :)

6 kommenttia:

 1. Onnea työpaikasta! :)
  Polttopuiden teko ja pinoaminen ovat yksi suosikkini hyötyliikunnan muoto. Me saadaan välillä kertakäyttöisiä kuormalavoja, joita sitten reippaana tyttönä käsisahalla pilkon takkaan sopiviksi. (Käsisahaa käytän siksi, että minulla on ihan järjetön kammo moottori- ja sähkösahoja kohtaan.)

  Rentouttavaa kylpylälomaa! :)

  VastaaPoista
 2. Maija, kiitos!
  Puuhommat ovat todella hyvää hyötyliikuntaa ja tämän viikon jälkeen tietää tehneensä. Itse olen toiminut lähinnä apuna puiden kantamisessa, en kerta kaikkiaan uskalla ottaa käteeni moottorisahaa! :D

  VastaaPoista
 3. Onnea uudesta työstä!

  Pohjanmaalla oli trulleja. Minäkin olen kerran ollut trullina ystäväni kanssa Kaskisissa.

  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 4. Onnea uudesta työstä! Itse teen pienen coma backin ja palaan ensi viikolla vanhalle työpaikalle sijaistamaan :D Heh. Mutta sekin on jo jotain!

  Ja ihanaa rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Katri, come back kuulostaa hyvältä! :)
  Ja kiitos <3

  VastaaPoista

Lisääntyneen roskapostin vuoksi olen ottanut kommentinvalvonnan taas käyttööni. Kirjakirppu kiittää kommentistasi ja vastaa mahdollisimman pian! ♥