keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Syksyn kuulumiset

Juuri nyt sataa vettä, ja tuntuu siltä että syksy saapui yhdessä päivässä. Yhtäkkiä pihan nurmikko oli täynnä lehtiä ja lähes huomaamattani ripustin lyhtyjä ja laitoin kynttilät palamaan. Pitkästä aikaa innostuin laittamaan hieman kotia, tilasin julisteita ja valokuvia sekä raivasin lisää tilaa joka puolelle. Tuntuu että ajatus juoksee paremmin kun tavarat ovat paikoillaan eikä jatkuva kaaos kurki joka puolelta. Nyt havittelen käsiini koko ajan oranssia, yllätinpä itseni haaveilemasta jopa oranssista villakangastakista!

Olen keskittynyt viime päivinä aivan muihin asioihin kuin lukemiseen. Kaivoin pitkästä aikaa kameran esille ja päätin jälleen alkaa opetella kuvaamista kunnolla. Maisemat vielä menevät, mutta kuvaa nyt tuollaista vauhdikasta puolivuotiasta....

Innostuin myös kanavoimaan vauhdikkaiden päivien energiaa aikuisten värityskirjoihin. Niistä on viime aikoina ollut paljon juttuja, ja joistakin blogeista olen myös bongannut vinkkejä aikuisten värityskirjoihin. On ihan totta, että värittäessä keskittyy puuhaan sen verran intensiivisesti että muut asiat väistyvät mielestä. Tuntuu heti että stressitaso laskee kun tartun värikyniin. Nyt olen ottanut tavaksi vielä ennen nukkumaanmenoa värittää hetken aikaa että rauhoitun kunnolla. En voi kun suositella!


Olen viettänyt myös paljon aikaa luonnossa, se vasta terapeuttista onkin! Ilmat ovat olleet mitä hienoimmat metsässä käyskentelyyn. Kamera on mukana koko ajan.

Syksy on vauhdikasta aikaa erilaisine juhlineen ja kirjamessuineen. Lisäksi olen ottanut itselleni yhden ison projektin hoidettavakseni, ja jos se onnistuu hyvin, se tuottaa hedelmää ensi vuoden alusta lähtien. Se tarkoittaa samalla myös sitä, että organisointi arjessa on entistä tärkeämpää, mutta antaa asioiden mennä nyt painollaan ja katsotaan mitä tulevaisuudella on eteeni heittää. Nyt nautitaan hetkestä!

Ihanaa syksyn alkua kaikille ♥


3 kommenttia:

 1. Totta. Syksyllä on ihanaa olla luonnossa! Ihanaa syksyä myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ihania syystunnelmia, ja muutenkin kiva lukea kuulumisiasi. Tämä on hieno vuodenaika, minäkin olen sytytellyt kynttilöitä iltaisin ja viritellyt pallovaloja.

  Mukavia päiviä! <3

  VastaaPoista
 3. Ihania rentoutustoteutuksia! En ole kokeillut itse tuota väritystä (sitä saa kyllä äitinä tehdä ihan luomusti) mutta luonnossa oleminen- kyllä! Värikästä syksyä ja tsemiä projektiin!

  VastaaPoista

Lisääntyneen roskapostin vuoksi olen ottanut kommentinvalvonnan taas käyttööni. Kirjakirppu kiittää kommentistasi ja vastaa mahdollisimman pian! ♥