lauantai 13. elokuuta 2011

Kesän huipentuma

Olen ollut blogimaailman ulottumattomissa jonkin aikaa, sen verran ihanaa tapahtumaa on ollut ettei koneelle ole malttanut tulla.
Kesä alkaa olla pikkuhiljaa lopuillaan, aamuista sen haistaa, ilma on sillä ihanalla tavalla kirpeä jota helteiden jälkeen kaipaakin jo kovasti. Tänä vuonna oma kesäni jollain tavalla lipui ohi, kesätöissä neljän seinän sisällä ja asuminen kerrostalossa ilman mahdollisuutta auringonottoon oli jo valmiiksi hankala yhdistelmä. Ehkäpä ensi kesänä sitten pääsen nauttimaan hieman toisella tavalla :)

Kesän ehdottomasti ihanin asia oli poikaystäväni polvistuminen eteeni, monen vuoden seurustelun jälkeen asia tuli sitten kuitenkin ihan "puskista", ja täällä sitä ollaankin sitten virnistelty pitkin viikkoa onnellisuuden virne naamassa :)

Ensi viikolla toinen puoliskoni palaakin jo töihin ja minä jään kotiin rentoutumaan mahtavaakin mahtavimman kirjavuoreni kanssa, jota syksyn innostamalla tarmokkuudella alan pienentämään.

5 kommenttia:

  1. Oi miten ihanan romanttinen päivitys täältä löytyikään. :)
    Paljon onnea, rakkautta ja intohimoa teille! <3 <3

    VastaaPoista
  2. Oi, kiitos kaikille onnittelijoille! :)

    VastaaPoista

Lisääntyneen roskapostin vuoksi olen ottanut kommentinvalvonnan taas käyttööni. Kirjakirppu kiittää kommentistasi ja vastaa mahdollisimman pian! ♥