maanantai 24. kesäkuuta 2013

Maanantain höpinöitä

Juhannuksen jälkeen on taas tiedossa paluu arkeen, ja täytyy myöntää että vaikeaa on ollut! Itse en lukeudu niihin onnekkaisiin joita kesälomalla hemmotellaan, ja eilen illalla teki ihan pahaa tajuta että ei tässä nyt mitään lomaa eikä kesää jäädä mökille viettämään vaan kaupunki kutsuu. Voi höh.
Juhannuksen aikana sain loppuun yhden kirjan (Norwegian Wood) ja sain myös aloitettua uuden, siinä seikkailee eräs Arianna de Bellis Italiassa. Norwegian Woodista kirjoitan enemmän huomenna, ja jätän kaikki hehkutukset itse postaukseen, mutta laitan silti tähän perään pienen syrämmen ♥ 
Kuvittelin muuten ehtiväni lukemaan enemmän, mutta jotenkin sitä oli kaikenlaista kivaa puuhaa sen verran etten saanut sitten itseäni oikaistua aurinkotuoliin pidemmäksi aikaa.

Kirjakirppu on tehnyt tämän päivän aikana uuden aluevaltauksen, ja siirtynyt myös Twitterin puolelle. Jaiks, katsotaan miten osaan sitä käyttää. Vielä vähän ihmetellään ja opetellaan näin aluksi. Pääpaino on edelleen täällä blogissa, mutta pieniä juttuja voi bongata Twitterin kautta. Kaikista pienistä ajatuksista ja asioista ei saa aina aikaiseksi kokonaista blogipostausta, ja silloin twiittaillaan. Nimimerkillä @kirjakirppu löytää :)

Laitan vielä tähän loppuun muutamia kännykkäkuvia viikonlopusta, mukavaa viikkoa kaikille!2 kommenttia:

 1. Oih, Norwegian wood... Odotan! Syrän!

  Kivan tunnelmallisia kuvia olet ottanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen naputellut tänään tekstiä Norwegianista, huomenna tulee ulos eetteristä. Kyllä olen niin ihastunut että syrän soikoon!

   Kiitos Annika <3

   Poista

Lisääntyneen roskapostin vuoksi olen ottanut kommentinvalvonnan taas käyttööni. Kirjakirppu kiittää kommentistasi ja vastaa mahdollisimman pian! ♥