torstai 20. kesäkuuta 2013

Mukavaa juhannusta!

Tällä hetkellä täällä pakkaillaan vielä juhannuksen viettoon tarvittavia tavaroita, juuri sain leivotuksi juhannuskakun tuliaisviemiseksi ja sain myös kuta kuinkin päätettyä juhannuslukemiseni. Kesken on tällä hetkellä Haruki Murakamin Norwegian Wood, joka on vienyt minua täysin.
Pokkaripainotteisesti mennään, ja mökille lähtee mukan myös Murakamin Sputnik- Rakastettuni sekä Vera Valan Kuolema sypressin varjossa. Saattaa kyllä olla että Norwegian Wood ei edes ehdi huomenna mukaan matkaan, olen niin loppusuoralla kirjan kanssa, ja nyt voi hyvällä omalla tunnolla nipistää yöunistaankin kirjan vuoksi, saahan huomenna nukkua pitkään!

 
Toivottavasti on tiedossa hyvät ilmat! Voisi uskaltautua heittämään talviturkin pois... :) Muuten suunnitelmissa on keskittyminen hyvään ruokaan, saunomiseen, lukemiseen ja yhdessäoloon. Kamerakin lähtee mukaan jotta pääsen taas pitkästä aikaa ottamaan valokuvia. Läppäri saa jäädä tänä viikonloppuna kotiin, ja lueskelen blogeja kännykän kautta, sillä tiedän että ikävä tänne on kuitenkin sen verran kova, että pakko tulla välillä kurkkimaan :)

Hyvää juhannusta kaikille! Nauttikaa

6 kommenttia:

 1. Oi sinulla on kyllä hyvää juhannuslukemista varattuna. Sputnikia en ole vielä lukenut, mutta luotan Murakamiin, joten arvelisin senkin olevan todella hyvä. Valan kirjat taas sopivat varmasti mainiosti keskikesän lukemiseksi. Hyvää juhannusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, uskoisin että valitsin mukaan hyvät lukemiset, juuri nyt aurinkotuolissa mukana Valan kirja! :) Oikein ihanaa juhannusta!

   Poista
 2. Ostin tuon Norwegianin juuri kaupassa juhannusruokia haaliessani :)

  Leppoisaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain kun sainkin Norwegianin luettua eilen! Oikein ihanaa juhannusta :)

   Poista
 3. Hyvää juhannusta, sinulla on kyllä kivat kirjat jussiksi. Itse olen kyllä lukenut vain Valan kirjan, mutta se oli todella hyvä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri nyt kesken onkin Valan kirja :) Mietin ensin että aloitan lukemaan heti perään toista Murakamia mutta ei vielä, Norwegian Wood on vielä mielessä sen verran vahvasti:) ihanaa juhannusta! :)

   Poista

Lisääntyneen roskapostin vuoksi olen ottanut kommentinvalvonnan taas käyttööni. Kirjakirppu kiittää kommentistasi ja vastaa mahdollisimman pian! ♥