maanantai 15. heinäkuuta 2013

Syntymäpäiviä, terassia ja aurinkoisia hetkiä

Viikonloppuna täytin taas vuosia, ja sää suosi juhlia. Meillä rakennettiin koko viikko ennen lauantain juhlia uutta terassia ja vasta lauantaina klo 13 saatiin terassi lopullisesti valmiiksi ja siivottua. Pari tuntia sen jälkeen alkoikin vieraita saapua. Tiukille meni, mutta kyllä oli ihanaa loikoilla uudella terassilla! Purimme vanhan terassin ensin pois, vanha oli jo niin huonossa kunnossa ja haperoitunut, että uusi oli tarpeen. Samalla suurensimme terassia, ja näin saatiin toiseen päähän ruokailuryhmä ja toiseen päähän aurinkotuolit. Kukaan vieraista ei pahemmin viihtynyt sisällä, vaan terassi oli mieluisin paikka. Nyt ollaankin vain vietetty aikaa ja ihasteltu, kuinka olemme voineet tulla ennen toimeen ilman tätä terassia :)


Tietokonetta en ole ehtinyt availla useaan päivään, ilmat ovat olleet niin kerta kaikkisen upeita etten ole malttanut olla sisällä. Ja kyllähän oli melkoisen kiire viime viikkokin. En ole ehtinyt hirveästi lukemaankaan, vaikka Murakamin Sputnik on jo aloitettu ja polttelee pahasti. Nyt kun terassi urakka on ohi, voi hyvällä omalla tunnolla ottaa vähän rennommin, kunnes taas joku uusi projekti tulee eteen! Voi miesparkaani, hänellä ei ole ollut ajanvietto ongelmia lomallaan..


Synttärisankaria hellittiin, sain paljon ihania lahjoja. Muumi -fani kun olen, sain uusia ihania Muumi -astioita joita olinkin toivonut. Aamupuuro maistuu paljon paremmalta Muumien kanssa!

 Ihania muumeja...
 ...mokkapaloja ja porkkanapiirakkaa..
 ...ja kauniita ruusuja.

Aivan ihana viikonloppu ollut, kertakaikkiaan. Tänään olikin tällainen höpöttely ja kuvapainotteinen postaus, seuraavan kerran palataan asiaan sitten kirja-arvion kera. Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

5 kommenttia:

 1. Sitä samaa sulle! ♥

  Tällaisen postaukset sitten piristävät.

  VastaaPoista
 2. Hyvää myöhästynyttä syntymäpäivää! Ja ihana terassi! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea synttäreistä ja terassista♥

  Minä elän toivossa, että R. käsittelisi meidän terassin jollain tehoaineella vielä ennen syksyä;)

  VastaaPoista

Lisääntyneen roskapostin vuoksi olen ottanut kommentinvalvonnan taas käyttööni. Kirjakirppu kiittää kommentistasi ja vastaa mahdollisimman pian! ♥