lauantai 10. syyskuuta 2011

Bloggerin vaikeutta ja harmaita hiuksia tietokoneen takia

Pientä infoa näin viikonloppuun, tietotekniikka aiheuttaa taas ylimääräisiä sydämentykytyksiä tässä päässä.
Läppärini vaikuttaa ottaneen totaalisen lopputilin ja näyttää vahvasti siltä, että joudun sanomaan yhteiselle taipaleellemme hyvästit. Käytössäni on satunnaisesti tietokone, jossa syystä taikka Blogger ei toimi odotusten mukaisesti, ongelmia on muun muassa kommentteihin vastaamisessa. Pahoittelen jo tässä vaiheessa jos kommentteihin vastaaminen kestää, olen silti todella iloinen että jaksatte kommentoida :)

Tähän mennessä toinen tietokone antaa julkaista tekstejä blogiin, mutta kaikki muu toiminta onkin sitten työn ja tuskan takana. Kirja-arvioita tulen normaalilla tahdilla julkaisemaan, toivotaan että kommenttiongelma ratkeaa osaltani pian.

Kirpakkaa syysviikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

 1. Kirjakirppu, älä hermostu! Katso minun viikonloppupostaustani, jossa pyydän Runotalon Sarille apua juuri kommentointiongelmiin: Hän ei voi kommentoida. Se ei ole koneen syy, vaan googlen, joka on joku kasvoton, jolle ei voi soittaa ja valittaa.

  Minäkin luulen aina, että koneeni on hajomassa. Vähän aikaa sitten en saanut laitettua kuvia blogiini, se vain hylki niitä, google.

  VastaaPoista
 2. Kirppu, I feel your pain. Mutta kyllä ne ongelmat selviävät, odotas vaan! Kannattaa kurkata Bloggerin foorumia (Dashboard-näkymästä kohta ilmoita ongelmista) jos vaikka sieltä löytyisi jotain vinkkejä.

  Toivottavasti ongelma ratkeaa pian!

  VastaaPoista
 3. Leena ja Norkku, kiitos vinkeistänne! Kuten huomaatte, kommentointi onnistuu tällä hetkellä joten pidetään peukut pystyssä että kommentointivika oli vain väliaikaista :)

  VastaaPoista

Lisääntyneen roskapostin vuoksi olen ottanut kommentinvalvonnan taas käyttööni. Kirjakirppu kiittää kommentistasi ja vastaa mahdollisimman pian! ♥