tiistai 13. syyskuuta 2011

Melissa Hill - Kirjeitä San Franciscosta


Leonie aloittaa epäonnistuneen suhteen ja kihlauksen jälkeen uuden elämän muuttamalla Irlannin Dublinista Yhdysvaltoihn, San Franciscoon. Uusi elämä alkaa uudella kodilla viehättävässä asunnossa ja kuin ihmeen kaupalla Leonie löytää työpaikan kukkakaupasta, vaikka ei osaa kukkia sitoa. Leonie tutustuu uusiin kiinnostaviin ihmisiin ja on keskellä mielenkiintoista mysteeriä, kun huomaa asunnostaan löytyvän nipun avaamattomia rakkauskirjeitä. Uteliaisuus herää Leoniessa ja hän ryhtyy lukemaan kirjeitä, jotka ovat osoitettu Helenalle Nathanilta.
Leonie yrittää selvittää keitä Helena ja Nathan ovat, mutta tehtävä osoittautuu yllättävän vaikeaksi. Voisiko Leonie yrittää saattaa väärinkäsityksen vuoksi eronneet rakastavaiset takaisin yhteen? Kirjeiden salaisuudet tuovat Leonielle mieleen myös kotipuolessa olevat selvittämättömät ongelmansa.

Takakannessa lukeva "Varo - tätä et voi laskea käsistäsi!" on erittäin osuva kuvaus. Luin kirjan lähestulkoon yhtä kyytiä, sillä kerronta oli mukavan kepeää ja viihteellistä. Perinteisiin hömppäkirjoihin verrattuna tässä kirjassa oli juonikuvioita ja koukuttavuutta enemmän, sillä Leonien tarina selviää pieninä palasina. Loppuratkaisustakaan ei voi kirjaa lukiessa olla täysin varma.

Pidin tästä ex tempore kirjastosta lainatusta kirjasta enemmän kuin olin osannut odottaa, ja takakannesta selviää että Hill on kirjoittanut kuusi bestselleriksi noussutta romaania, josta suomeksi häneltä on aikaisemmin ilmestynyt romaani Älä unta näe! , joka kiinnostaa tämän luettuani valtavasti.

Lyhyesti: Kevyttä, viihteellistä ja koukuttavaa, suosittelen!

3 kommenttia:

 1. Minäkin luin tämän ihan äskettäin ja tykkäsin paljon :) Tuntui tosiaan että tässä oli keskivertohömppään verrattuna enemmän asiaa.

  VastaaPoista
 2. Lainasin tämän kirjastosta jokin aika sitten, mutta palautin lukemattomana. Yritin kyllä lukea, mutta en päässyt mukaan. Älä unta näe on kyllä lukemisen arvoinen kirja.

  VastaaPoista
 3. Maija, minä olin hieman jopa yllättynyt että tämä oli niinkin hyvä. Kuitenkin otin tämän hyllystä hieman "kokeillaan nyt" -asenteella :)

  Susa, Täytyy kyllä lukea jossain vaiheessa tuo Älä unta näe :)

  VastaaPoista

Lisääntyneen roskapostin vuoksi olen ottanut kommentinvalvonnan taas käyttööni. Kirjakirppu kiittää kommentistasi ja vastaa mahdollisimman pian! ♥